We gaan nog 1 week online door met de sale!

Voor de eerste bestellingen zijn nog een aantal goodiebags beschikbaar

Bekijk het cursus aanbod!

Nieuw: Eerste Hulp bij Paardrijden

SURE FOOT Firm Pads

0 Beoordelingen
SURE FOOT Firm Pads SURE FOOT Firm Pads SURE FOOT Firm Pads SURE FOOT Firm Pads SURE FOOT Firm Pads SURE FOOT Firm Pads
190,00 incl. btw
171,00 *
Beperkt op voorraad
Verzendkosten NL
(overige landen ander tarief)
€ 0,00
Levertijd 2-3 werkdagen
Variatie: SURE FOOT Firm Pads
SURE FOOT Firm Pads
SURE FOOT Soft Pads
Heb je een vraag over dit product?

Stel je vraag via:

Neem contact op

Productomschrijving

FIRM Pads - Het “werkpaard” van SURE FOOT.

Originele SURE FOOT Equine FIRM Pads zijn aan één kant kleur gecodeerd met groene DuraFlex coating en gestempeld met het officiële SURE FOOT logo. De onderkant is grijskleurig. De Pads zijn per paar verpakt, samen met een registratieformulier voor de garantie en een QR-code voor directe toegang tot de SURE FOOT Equine website. Op de website kan je je aankoop registreren en heb je toegang tot gratis online leermiddelen.

Dit is de juiste Pad om te kiezen voor rustige paarden als je maar met één densiteit kan beginnen. Het is de meest veelzijdige Pad van de SURE FOOT Equine Pad collectie. FIRM Pads geven lateraal meer mee dan HARD Pads, maar zijn nog niet zo uitdagend als MEDIUM en SOFT Pads. Ook hebben deze Pads geen schuine hoek zoals de HARD SLANT en FIRM SLANT.

FIRM Pads kunnen gebruikt worden bij paarden van elk formaat en gewicht die veelal rustig zijn en makkelijk openstaan voor nieuwe ideeën. Voor paarden die groter zijn dan 1,70 m en zwaarder dan 800 kg worden de HARD Pads aanbevolen, daar de FIRM Pads misschien teveel samendrukken om zintuigelijke feedback aan het paard te kunnen geven.

De FIRM Pads hebben twee werkende kanten; diffuus (groen) en direct (grijs). Hierdoor krijgt je paard twee keuzes. De Pads kunnen met dezelfde kant naar boven gebruikt worden, of één kant boven en één kant onder. Je kan het verschil zelf voelen door zonder schoenen met één voet op elke Pad te gaan staan.

Doorgaans worden de FIRM Pads gezien als starters Pad - tenzij je een angstig, verzwakt of nerveus paard hebt, een die aan het herstellen is van een blessure of ongeluk, of een paard die weer terug aan het werk gaat na een lange pauze. In deze gevallen zou je het beste met de HARD Pads kunnen beginnen om te voorkomen dat het in het begin te veel wordt voor het paard.

  • De Pads zijn geschikt voor elk soort ondergrond waar je paard bekend mee is, voor zowel beslagen als onbeslagen paarden.
  • De Pads zullen door de tijd heen slijtage gaan vertonen. Scheurtjes en inkepingen worden gezien als normale slijtage en hebben geen invloed op de werking van de Pads.

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Productnummer: SFFP

Producteigenschappen

SURE FOOT pads

SURE FOOT SURE FOOT Voordeel: Langdurig gebruik als middel om de algehele gezondheid en het welzijn van het paard te verbeteren. Kleur gecodeerd: Gecoat met Groene DuraFlex. Een zeer duurzame, antibacteriële coating. Vorm: Rechthoekige vorm welke het toelaat om de verschillende hardheden van de Pads te combineren of te stapelen voor makkelijker gebruik. Grootte: 25cm x 30cm x 5cm zodat er voldoende ruimte voor het paard is om zijn hoef te plaatsen, en voldoende dikte om de compressie door het gewicht van het paard te kunnen weerstaan. Gewicht: Elke pad weegt 184 gram. Gewichtslimiet: Kan gebruikt worden bij paarden van alle formaten, lichaamsgewichten en rassen.
Bekijk alle eigenschappen Sluiten

Beoordelingen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
SURE FOOT Firm Pads
Laat een review achter
Versturen
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, en zodat je optimaal van deze website gebruik kan maken. We slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies

Geautoriseerd reseller lichttherapie

Geautoriseerd reseller lichttherapie

VVV cadeaukaart
© Dressuurproeven.nl

Foto's mogen niet zonder toestemming worden gebruikt