Bekijk het cursus aanbod!

Nieuw: Eerste Hulp bij Paardrijden

SURE FOOT Soft Pads

0 Beoordelingen
SURE FOOT Soft Pads SURE FOOT Soft Pads SURE FOOT Soft Pads SURE FOOT Soft Pads SURE FOOT Soft Pads SURE FOOT Soft Pads SURE FOOT Soft Pads
190,00 incl. btw
171,00 *
Beperkt op voorraad
Verzendkosten NL
(overige landen ander tarief)
€ 0,00
Levertijd 2-3 werkdagen
Variatie: SURE FOOT Soft Pads
SURE FOOT Soft Pads
SURE FOOT Firm Pads
Heb je een vraag over dit product?

Stel je vraag via:

Neem contact op

Productomschrijving

SOFT Pads - Het meest instabiel, en het grootste comfort

Originele SURE FOOT Equine SOFT Pads zijn aan één kant kleur gecodeerd met blauwe DuraFlex coating en gestempeld met het officiële SURE FOOT logo. De onderkant is beige. De Pads zijn per paar verpakt, samen met een registratieformulier voor de garantie en een QR-code voor directe toegang tot de SURE FOOT Equine website. Op de website kan je je aankoop registreren en heb je toegang tot gratis online leermiddelen.

De SOFT Pad geeft snel mee door het gewicht van het paard en wijkt lateraal mee waardoor het paard sneller wegzinkt, in tegenstelling tot de HARD Pad die heel langzaam meegeeft. Het gebruik van de SOFT Pad is alsof je je paard een paar zachte badslippers aanbiedt. Het comfort wordt meteen herkend. De SOFT Pads geven het meeste vanaf lateraal mee van alle SURE FOOT Pads. De SOFT Pads zijn geen goede keus voor nerveuze, paniekerige of angstige paarden die meer zekerheid en stabiliteit nodig hebben om mee te beginnen.

Starten met de FIRM en HARD Pads is altijd een goed plan, wel kan het voor paarden die discomfort lijken te hebben, zere hoeven hebben of met pijn lopen (met andere oorzaken dan blessures aan weke delen) goed zijn om sneller naar de SOFT Pads te gaan. De SOFT Pads zijn geen goede keus voor paarden met blessures aan weke delen vanwege de instabiliteit/zachtheid van de Pad. In deze gevallen is het altijd wijs om te overleggen met je dierenarts voordat er begonnen wordt met het SURE FOOT Program. Begin met HARD Pads om laterale bewegingen te voorkomen en begin met SOFT Pads in overleg met je dierenarts.

  • De Pads zijn geschikt voor elk soort ondergrond waar je paard bekend mee is, voor zowel beslagen als onbeslagen paarden.
  • De Pads zullen door de tijd heen slijtage gaan vertonen. Scheurtjes en inkepingen worden gezien als normale slijtage en hebben geen invloed op de werking van de Pads.

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Productnummer: SFSP

Producteigenschappen

SURE FOOT pads

SURE FOOT SURE FOOT Voordeel: Langdurig gebruik om de algehele gezondheid en het welzijn van paarden te verbeteren. Kleur gecodeerd: Gecoat met Paarse DuraFlex, een zeer duurzame, antimicrobiële coating. Vorm: Rechthoekige vorm welke het toelaat om de verschillende hardheden van de Pads te combineren of te stapelen voor makkelijker gebruik. Grootte: 25cmx30cmx5cm zodat er voldoende ruimte voor het paard is om zijn hoef te plaatsen, en voldoende dikte om de compressie door het gewicht van het paard te kunnen weerstaan. Gewicht: Elke pad weegt 270 gram. Gewichtslimiet: Kan gebruikt worden bij paarden van alle formaten, lichaamsgewichten en rassen.
Bekijk alle eigenschappen Sluiten

Beoordelingen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
SURE FOOT Soft Pads
Laat een review achter
Versturen
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, en zodat je optimaal van deze website gebruik kan maken. We slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies

Geautoriseerd reseller lichttherapie

Geautoriseerd reseller lichttherapie

VVV cadeaukaart
© Dressuurproeven.nl

Foto's mogen niet zonder toestemming worden gebruikt