NIEUWE CURSUS! MASSAGE Klik hier

STORING! De maten tabel is opeens verdwenen!
Mocht je vragen hebben over een product en de maat, neem gerust even contact op


Equus Cura Prevent 350gr

Het aantal Winstpunten dat je voor dit product ontvangt is 18
0 Beoordelingen
Equus Cura Prevent 350gr Equus Cura Prevent 350gr Equus Cura Prevent 350gr Equus Cura Prevent 350gr Equus Cura Prevent 350gr Equus Cura Prevent 350gr Equus Cura Prevent 350gr
36,00 incl. btw
18,00 *
Prijs per 350gr
Op voorraad
Verzendkosten NL
(overige landen ander tarief)
€ 7,50
Levertijd 2-3 dagen
Heb je een vraag over dit product?

Stel je vraag via:

Neem contact op

Productomschrijving

PREVENT is een licht product in poedervorm dat geschikt is om modderkoorts en spruw te voorkomen. Het product heeft een groot vermogen om te hechten aan vochtige gebieden, zodat het product meer tijd heeft om te werken. PREVENT heeft antibacteriële eigenschappen en is een krachtig vochtabsorberend middel met het vermogen om een ​​omgeving te creëren waarin bacteriën en mijten niet kunnen gedijen.

Eenvoudig aan te brengen
Snelle resultaten
Effectief en zachtaardig
350 gram

PREVENT is een natuurlijk product zonder toegevoegde chemicaliën.

Beschrijving

PREVENT is een licht product in poedervorm geschikt voor het voorkomen van mok en spruw. Het product heeft een groot vermogen om zich te hechten aan vochtige ruimtes waardoor het product meer tijd heeft om te werken.

PREVENT heeft antibacteriële eigenschappen en is een krachtig vochtabsorberend middel met het vermogen om een omgeving te creëren waar bacteriën en mijten niet kunnen gedijen.

PREVENT kan zowel preventief gebruikt worden tegen mok en spruw, maar ook bij uitbraken. Als uw paard last heeft van modderkoorts of spruw, kunt u het product eenmaal per dag op de aangedane plek gebruiken totdat het gewenste resultaat is bereikt.

PRODUCTOMSCHRIJVING:
PREVENT is een licht poederproduct dat geschikt is ter preventie tegen mok of spruw bij paarden. Het product heeft een goede hechting in vochtige ruimtes, wat ervoor zorgt dat het product langer kan inwerken.

PREVENT heeft bacteriedodende eigenschappen en is zeer vochtabsorberend, waardoor een omgeving ontstaat waar bacteriën en mijten niet gedijen.HOE PRODUCEREN MODSKOORTS EN LIJSTER?
In Denemarken hebben we lange periodes van vocht en modder op de plooien. Dit betekent dat de paarden vaak last hebben van een geïrriteerde en gevoelige huid, vooral rond de code. De irritatie komt van de bacteriën en mijten die in de modder leven. In sommige gevallen zullen deze bacteriën en mijten zich in de huid voortplanten en de zogenaamde modderkoorts vormen.

Het vocht, mijten en bacteriën tasten ook de hoeven aan en helpen een zure straal te veroorzaken, wat een verval is van de straalhoorn in de straal.

Beide aandoeningen kunnen pijn en kreupelheid veroorzaken..WAAROM TEGEN MOK EN SPRUW VOORKOMEN?
PREVENT is een in Denemarken geproduceerd product, dat momenteel een van de weinige producten op poederbasis op de markt is. PREVENT is bijzonder geschikt voor het voorkomen van mok, spruw en andere bacteriële en schimmelachtige aandoeningen.

Het voordeel van het kiezen van een poederproduct versus een zalf of een vloeistof is dat het poeder uitdroogt en vocht uit het gebied trekt, waardoor een omgeving ontstaat waar bacteriën en mijten niet gedijen.

Met PREVENT zorg je voor langdurige uitdroging van de ruimte, waardoor een omgeving ontstaat waar bacteriën en mijten niet gedijen.

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Productnummer: 45032072

Beoordelingen

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@dressuurproeven.nl 31617546850 Whatsapp icon Whatsapp

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Equus Cura Prevent 350gr
Laat een review achter
Versturen
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, en zodat je optimaal van deze website gebruik kan maken. We slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies

Geautoriseerd reseller lichttherapie

Geautoriseerd reseller lichttherapie

VVV cadeaukaart
© Dressuurproeven.nl

Foto's mogen niet zonder toestemming worden gebruikt