Reviews

Let op! Wanneer je bent ingelogd ontvang je Winstpunten. Het aantal Winstpunten dat je ontvangt voor het plaatsen van een review is 20 .
Jasmijn Baelemans 22-02-2021 om 10:43:54

Een aantal leuke spullen bij deze website besteld. Snelle levering en een uitmuntende service! Zeker een aanrader:)

Communicatie
Service
Persoonlijk contact
Kwaliteit
Algehele indruk
Anna Lievers 19-01-2021 om 15:38:08

Dressuur dekje besteld en opgehaald in de showroom. Fijne persoonlijke communicatie en goede service!

Communicatie
Service
Persoonlijk contact
Kwaliteit
Algehele indruk
Shanna De Wilde 04-01-2021 om 12:31:49

Mijn eerste keer besteld en zeer tevreden over de communicatie en levering. Zeker een aanrader

Communicatie
Service
Persoonlijk contact
Kwaliteit
Algehele indruk
Hanneke Held 19-12-2020 om 10:25:28

Fijne snelle service , ik heb een paar Ariat schoenen besteld , ik kon ze de volgende dag al ophalen, vriendelijk te woord gestaan ! Goede eerste ervaring !

Communicatie
Service
Persoonlijk contact
Kwaliteit
Algehele indruk
Nina 17-12-2020 om 23:08:20

Fijne rijlegging besteld van Ariat. Zeer tevreden mee. Zit heerlijk en met rijden ook fijn. Met winstpunten nog lekker korting erop:-)

Communicatie
Service
Persoonlijk contact
Kwaliteit
Algehele indruk
Nina 02-12-2020 om 23:11:38

Zeer tevreden met mijn OneK cap. Goede service en communicatie. Cap zit ook heerlijk, zeker een goede aankoop. En met de gespaarde winstpunten nog extra korting erop. Al met al ben ik een zeer tevreden klant:-)

Communicatie
Service
Persoonlijk contact
Kwaliteit
Algehele indruk
Brenda 06-11-2020 om 16:20:37

Verzending ging in eerste instantie niet helemaal goed, maar werd goed opgelost en zeer goed over gecommuniceerd. En heel tevreden met mijn Ariat laarzen!

Communicatie
Service
Persoonlijk contact
Kwaliteit
Algehele indruk
Dana 04-11-2020 om 18:59:46

Als altijd super service en communicatie. Deel van de bestelling had vertraging, en zonder problemen werd het in tweeën verzonden. Super!

Communicatie
Service
Persoonlijk contact
Kwaliteit
Algehele indruk
Daniëlle 04-11-2020 om 06:49:14

Overzichtelijke website, mooie producten en handige info.
De communicatie verloopt snel en de service is top!

Communicatie
Service
Persoonlijk contact
Kwaliteit
Algehele indruk
Elianne 31-10-2020 om 10:27:17

De site is heel erg leuk en ook vooral heel erg overzichtelijk

 
Pagina 1 van 2

Vragen & Opmerkingen

Heb je een vraag/opmerking/suggestie over de inhoud van de website?

  • We stellen je input op prijs

Staat er een artikel van een bepaald merk niet in de webshop?

  • We hebben niet alle artikelen die wij kunnen leveren, in de webshop staan, je kan hier naar vragen.
Nog geen bevestiging of antwoord ontvangen?
  • Neem even een kijkje in je spambox

Neem contact met ons op.