Reviews

Let op! Wanneer je bent ingelogd ontvang je Winstpunten. Het aantal Winstpunten dat je ontvangt voor het plaatsen van een review is 20 .
Syblesse 24-07-2021 om 21:06:43

Hoi,
Mijn eigenaar heeft voor mij clicker snoep gekocht.
1 zak van de 3 was niet voorradig maar ze kreeg onmiddellijk een alternatief voorgesteld en alles werd snel geleverd.
Ik ben zo blij met mijn voer beloning!
Lekker klein waardoor het trainen en belonen vloeiend en snel gaat.
en vooral: het maakt mijn training zo veel leuker!
Echt een aanrader voor andere eigenaars die met ons willen R+ trainen.
Vertel het zeker verder! Echt een aanrader!
Syblesse

Communicatie
Service
Persoonlijk contact
Kwaliteit
Algehele indruk
Carola 15-07-2021 om 15:17:56

Graag deel ik mijn ervaring van de ewalia balance.
Ik gebruik het nu 2 maanden voor mijn merrie die tijdens haar hengstigheid, behoorlijk heet was en zenuwachtig door de hormonale prikkelen. (zo sterk en afgeleid dat ze eigenlijk niet te rijden was) Inmiddels al enige tijd ewalia balance en het verschil is echt opmerkelijk. Ze is veel rustiger in haar hoofd, en zo veel beter onder het zadel te rijden, zelf gebruik ik 1 x PD 40 ml en tijdens de hengstigheid 1x60 PD hierbij is het al een hele andere merrie en zit ze duidelijk beter en rustiger in haar vel. Zeker een aanrader, om je paard op natuurlijke wijze te kunnen ondersteunen.

Communicatie
Service
Persoonlijk contact
Kwaliteit
Algehele indruk
Manon vd wege 13-07-2021 om 12:28:29

Zeer blij met het resultaat!!! Had gevraagd om een dekje te borduren. Ben steeds netjes op de hoogte gehouden hoe het er met mijn bestelling voor stond. Ook wat mijn wensen waaren tav de borduring.
Zeer fijne klant vriendelijke service. Ga hier zeker vaker iets bestellen

Communicatie
Service
Persoonlijk contact
Kwaliteit
Algehele indruk
Hanna Bakker 02-07-2021 om 20:45:57

Super blij met mijn bestelling en in 2 dagen al in huis! Had wat vragen over het product en heb die via het instagram account van dressuurproeven.nl gesteld, werd super snel op geantwoord en de antwoorden waren erg duidelijk! Heb een product gekocht dat overal was uitverkocht in Nederland, behalve hier! Super blij mee! Ga zeker nog een keer hier bestellen! Tot de volgende keer!

Communicatie
Service
Persoonlijk contact
Kwaliteit
Algehele indruk
Kelly 10-05-2021 om 10:51:07

Ik zocht een rosegouden paniek haak was nergens meer ter krijgen behalve via hier. Ik kreeg een mail dat hij besteld moest worden en de levering langer zou duren. Ik heb hem inderdaad wat later gehad maar ben er erg tevreden mee

Communicatie
Service
Persoonlijk contact
Kwaliteit
Algehele indruk
Noor van de maele 26-04-2021 om 20:31:14

Ongelangs een halster met naam gekocht zeer snelle levering en goed communicatie helaas komen er veel krassen op het naam plaatje en is de naam niet meer zicht baar

Communicatie
Service
Persoonlijk contact
Kwaliteit
Algehele indruk
Joke CORNELIS 17-04-2021 om 12:01:50

Mondmaskers besteld voor mijn dochter. Ze was er enorm blij mee.
Ze heeft ze al eens gepast en vond het perfect. Vanaf maandag zal ze ze dragen op school.
De communicatie is ook heel goed verlopen en ook een snelle levering. Dank u wel.

Communicatie
Service
Persoonlijk contact
Kwaliteit
Algehele indruk
Vivienne 08-04-2021 om 15:55:18

Lederen halster besteld en de naam van mijn paard op het plaatje laten laseren. Zelf een lettertype gekozen en het ziet er super netjes uit! Ben er echt enorm blij mee! Zeer fijne communicatie, goede kwaliteit en snelle levering. Ik kom hier zeker terug!

Communicatie
Service
Persoonlijk contact
Kwaliteit
Algehele indruk
Jasmijn Baelemans 01-04-2021 om 10:55:20

Een tijdje terug een prachtige cap besteld bij dressuurproeven. Super snelle levering en goede communicatie😃 Super tevreden!

Communicatie
Service
Persoonlijk contact
Kwaliteit
Algehele indruk
Stephanie 25-03-2021 om 13:31:00

Enkele spulletjes besteld. Waaronder een OneK cap. Telefonisch overleg gehad over hoe en wat, aangezien je het niet van te voren kunt passen als je het via internet besteld. Ik kreeg het voorstel om als eea te groot of te klein zou zijn ik de Liner zou mogen omruilen naar een passende maat.
1 dag na de 1ste bestelling nog iets besteld en gevraagd of dat nog met de 1ste bestelling mee verstuurd zou kunnen worden ivm anders dubbele verzendkosten. Helemaal geen probleem!
Toen alle spulletjes binnen kwamen met de pakketdienst was het ook een feestje om het uit te pakken met leuke extraatjes ;-)
Dus goede service en dienst verlening!
Aan deze kant een zeer tevreden klant!

Communicatie
Service
Persoonlijk contact
Kwaliteit
Algehele indruk
 
Pagina 1 van 4

Maak een account aan!

Staat er een artikel van een bepaald merk niet in de webshop?

  • We hebben niet alle artikelen die wij kunnen leveren, in de webshop staan, je kan hier naar vragen.
Nog geen bevestiging of antwoord ontvangen?
  • Neem even een kijkje in je spambox

Neem contact met ons op.