Reviews

Let op! Wanneer je bent ingelogd ontvang je Winstpunten. Het aantal Winstpunten dat je ontvangt voor het plaatsen van een review is 20 .
Catry 26-09-2021 om 14:53:45

Opstaphulp gekocht, 3 treden, mooi stabiel opstaphulp. Snelle levering

Communicatie
Service
Persoonlijk contact
Kwaliteit
Algehele indruk
Marieke 14-09-2021 om 16:52:59

Super service, ik kon met al mijn vragen terecht en daar werd snel en goed op geantwoord. Er was vanuit mijn kant iets mis gegaan met de betaling maar na een mailtje snel opgelost.

Communicatie
Service
Persoonlijk contact
Kwaliteit
Algehele indruk
Sandra 09-09-2021 om 08:05:54

Makkelijk bruikbare site. Goede afhandeling. Enkel veel prijsverschil ondanks de korting. Hetzelfde een week later willen bestellen en het porduct was 15€ duurder mits de korting.

Communicatie
Service
Persoonlijk contact
Kwaliteit
Algehele indruk
Angela 03-09-2021 om 07:18:12

Makkelijke overzichtelijke site waar je de producten snel kunt bestellen. De order ligt snel bij de bezorgdienst en dus ook snel bij jou thuis.

Communicatie
Service
Persoonlijk contact
Kwaliteit
Algehele indruk
SharonRoesink 26-08-2021 om 11:38:19

Hele fijne service! We hebben meerdere bedrijven benaderd voor het borduren van onze dekjes, maar je wordt vaak gewoon niet eens meer beantwoord. Dressuurproeven heeft onze dekjes mega snel geborduurd en teruggestuurd! En mooi!!! Heel blij mee. Vaste klant zijn we direct.

Communicatie
Service
Persoonlijk contact
Kwaliteit
Algehele indruk
Dana 05-08-2021 om 19:36:12

Wat een fijne service. Zelf iets verkeerd besteld, en er helaas te laat achter komen. Niet terug kunnen sturen, maar wel een mooie kortingscode ontvangen om alsnog het juiste product te kunnen bestellen. Super fijn!

Communicatie
Service
Persoonlijk contact
Kwaliteit
Algehele indruk
Syblesse 24-07-2021 om 21:06:43

Hoi,
Mijn eigenaar heeft voor mij clicker snoep gekocht.
1 zak van de 3 was niet voorradig maar ze kreeg onmiddellijk een alternatief voorgesteld en alles werd snel geleverd.
Ik ben zo blij met mijn voer beloning!
Lekker klein waardoor het trainen en belonen vloeiend en snel gaat.
en vooral: het maakt mijn training zo veel leuker!
Echt een aanrader voor andere eigenaars die met ons willen R+ trainen.
Vertel het zeker verder! Echt een aanrader!
Syblesse

Communicatie
Service
Persoonlijk contact
Kwaliteit
Algehele indruk
Carola 15-07-2021 om 15:17:56

Graag deel ik mijn ervaring van de ewalia balance.
Ik gebruik het nu 2 maanden voor mijn merrie die tijdens haar hengstigheid, behoorlijk heet was en zenuwachtig door de hormonale prikkelen. (zo sterk en afgeleid dat ze eigenlijk niet te rijden was) Inmiddels al enige tijd ewalia balance en het verschil is echt opmerkelijk. Ze is veel rustiger in haar hoofd, en zo veel beter onder het zadel te rijden, zelf gebruik ik 1 x PD 40 ml en tijdens de hengstigheid 1x60 PD hierbij is het al een hele andere merrie en zit ze duidelijk beter en rustiger in haar vel. Zeker een aanrader, om je paard op natuurlijke wijze te kunnen ondersteunen.

Communicatie
Service
Persoonlijk contact
Kwaliteit
Algehele indruk
Manon vd wege 13-07-2021 om 12:28:29

Zeer blij met het resultaat!!! Had gevraagd om een dekje te borduren. Ben steeds netjes op de hoogte gehouden hoe het er met mijn bestelling voor stond. Ook wat mijn wensen waaren tav de borduring.
Zeer fijne klant vriendelijke service. Ga hier zeker vaker iets bestellen

Communicatie
Service
Persoonlijk contact
Kwaliteit
Algehele indruk
Hanna Bakker 02-07-2021 om 20:45:57

Super blij met mijn bestelling en in 2 dagen al in huis! Had wat vragen over het product en heb die via het instagram account van dressuurproeven.nl gesteld, werd super snel op geantwoord en de antwoorden waren erg duidelijk! Heb een product gekocht dat overal was uitverkocht in Nederland, behalve hier! Super blij mee! Ga zeker nog een keer hier bestellen! Tot de volgende keer!

Communicatie
Service
Persoonlijk contact
Kwaliteit
Algehele indruk
 
Pagina 1 van 4

Maak een account aan!

Staat er een artikel van een bepaald merk niet in de webshop?

  • We hebben niet alle artikelen die wij kunnen leveren, in de webshop staan, je kan hier naar vragen.
Nog geen bevestiging of antwoord ontvangen?
  • Neem even een kijkje in je spambox

Neem contact met ons op.