Foto

ONLINE DRESSUURRIJDEN VIA PAARDRIJDEN.NL

Paardrijden.nl is het platform waar je thuis opgenomen dressuur- en menproeven online kunt laten beoordelen door KNHS-juryleden.

Wat is paardrijden.nl?

In 2020 lanceerde de KNHS het nieuwe platform paardrijden.nl. Op dit platform kun je online thuis opgenomen dressuurproeven laten beoordelen door officiële KNHS-juryleden. Het werd een groot succes met meer dan 22.000 inschrijvingen.

Hoe werkt het?
Je maakt een account aan op paardrijden.nl. Zodra je een video van jouw gereden proef hebt opgenomen stuur je deze in op www.paardrijden.nl. Je hoeft je dus niet meer vooraf in te schrijven via Mijn KNHS. De ingestuurde proef wordt automatisch doorgezet naar een KNHS-jurylid die jouw proef beoordeelt.  Zodra dit gereed is ontvang je binnen je eigen account het ingevulde protocol retour. Vanaf nu dus alles op één plek! Als je winstpunten hebt behaald, dan worden deze automatisch ook in jouw omgeving op Mijn KNHS vastgelegd.

Winstpunten
Je kunt online dressuurproeven voor winstpunten te laten beoordelen t/m de klasse ZZ-licht. Voor de menproeven  kan je met enkel- of tweespan in de
Klasse B en L voor winstpuntenregistratie meedoen. De pilot voor het online beoordelen van menproeven loopt tot 1 april.

Bron: KNHS

Vragen & Opmerkingen

Heb je een vraag/opmerking/suggestie over de inhoud van de website?

  • We stellen je input op prijs

Staat er een artikel van een bepaald merk niet in de webshop?

  • We hebben niet alle artikelen die wij kunnen leveren, in de webshop staan, je kan hier naar vragen.
Nog geen bevestiging of antwoord ontvangen?
  • Neem even een kijkje in je spambox

Neem contact met ons op.