NIEUWE CURSUS! MASSAGE Klik hier

NIEUW!Nu verkrijgbaar en te besteden bij ons: Horses & Gifts Giftcard


Marjolein van den Bosch

  

"Vanaf jongs af aan ben ik opgegroeid met de fokkerij van sportpony’s. Samen met mijn ouders hebben wij een sport(pony)fokkerij en hengstenhouderij (Stoeterij du Bois).
Zelf ben ik altijd actief geweest in de sport. In mijn ponytijd reed ik Z2 dressuur met een van onze fokmerries en hebben we een seizoen kadertraining mogen volgen. Mijn passie is het zelf opleiden van pony’s en paarden en dan voornamelijk hengsten. Met mijn huidige paard Dilano Rt (KWPN) rijd ik op dit moment Zware Tour dressuur en 2 van onze ponyhengsten (Cassanova du Bois & Don Cremello du Bois) breng ik uit in de Z-dressuur tussen de paarden. Ook heb ik nog wat jonge goedgekeurde hengsten die ik op het moment doortrain voor de wedstrijden en verrichtingsexamens.
Daarnaast beschik ik over mijn ORUN-4 diploma en ben ik in het dagelijkse leven zeer actief als dressuur instructrice en geef ik af en toe clinics.
Ik ben ontzettend blij met de samenwerking met dressuurproeven.nl !"
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, en zodat je optimaal van deze website gebruik kan maken. We slaan geen persoonlijke gegevens op.

Geautoriseerd reseller lichttherapie

Geautoriseerd reseller lichttherapie

VVV cadeaukaart
© Dressuurproeven.nl

Foto's mogen niet zonder toestemming worden gebruikt